Escape2Change

Escape2Change is in 2016 opgericht door Sander Evers die zijn baan in de bancaire sector heeft opgezegd en zijn droom heeft waargemaakt door te gaan ondernemen! Sander heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit van Nijmegen (Master Organizational Design & Development). Na zijn studie heeft hij een aantal jaren gewerkt in de bancaire sector. 

 

In 2016 is Sander gestart met de escape room: Escape Vrijland Arnhem. In deze escape room kwamen groepen vrienden, familie en collega's langs welke samen probeerden om de escape room op te lossen. In totaal zijn circa 11.000 mensen langs geweest bij Escape Vrijland Arnhem. Inmiddels is de escape room in maart 2020 definitief gesloten om daarna met Escape2Change de volledige focus te hebben op het bouwen en begeleiden van games binnen de zakelijke markt.     

 

Creativiteit, out of box, informeel en interactief staan voorop bij Escape2Change. Door ruime ervaring door verschillende projecten binnen diverse organisaties is Ecape2Change goed in staat zich te verplaatsen in de organisatie en de thematiek die er speelt. We denken mee om deze thematiek te verwerken in de onze games. Er wordt gesproken over we omdat er bij Escape2change samen wordt gewerkt met diverse mensen met verschillende expertises. Denk hierbij aan een overall HR expert, recruitment specialist en een programmeur.  

 

Bel of mail gerust om nader kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!