Escape Game

Escape2Change heeft voor bedrijven een Escape game ontwikkeld die op elke locatie te spelen is. Op een interactieve en vooral leuke manier samenwerken en elkaars talenten benutten staat bij de Escape game voorop. De Escape game is zo ontwikkeld dat de mogelijkheid bestaat om de Escape game op verschillende onderdelen te personaliseren.

 

Praktische informatie Escape game

Voorafgaand aan elke game is er een introductie. Hierbij gaan we in op het doel van de game en de regels tijdens het spelen.

 

De Escape game zelf duurt 60 minuten en afhankelijk van het aantal deelnemers hebben we minimaal 1 en maximaal 6 ruimtes nodig. De totale tijdsduur per speelronde, inclusief toelichting vooraf, bedraagt ongeveer anderhalf uur. Bij meerdere rondes achter elkaar hebben wij tussendoor tijd nodig om alles voor de volgende groep gereed te maken.

 

Het aantal deelnemers bedraagt minimaal 4 en maximaal 48 per speelronde. Er kunnen maximaal 6 teams tegelijkertijd aan de game deelnemen. Het is uiteraard ook mogelijk om met meer dan 48 deelnemers te spelen. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Bij de Escape game maken we gebruik van enkele kisten met verschillende inhoud. Daarnaast zijn er andere attributen in de kamer te vinden die nodig zijn voor de game. De Escape game is zo gemaakt dat elke groep onafhankelijk van elkaar kan spelen of dat ze juist van elkaar afhankelijk zijn.