Wat doen wij?

Escape2Change verzorgt unieke, op maat gemaakte Escape Games op elke gewenste locatie. Daarnaast bieden wij een door ons ontwikkelde Escape Game aan die overal ingezet kan worden.

 

Een Escape Game is bijvoorbeeld in te zetten als teambuilding of training maar kan natuurlijk ook een onderdeel zijn van een medewerkersdag, netwerkbijeenkomst of bedrijfsuitje. Daarnaast wordt deze veelvuldig ingezet als onderdeel van het recruitment proces, voor het bepalen van leadership potential of als onderdeel van een assessment waarbij specifieke competenties centraal staan.

 

Het doel van het spel is om op een interactieve en vooral ook leuke manier samen te werken en elkaars talenten te benutten.

 

Wij hebben onze escape games al ingezet ten behoeve van verandermanagement (Gemeente Arnhem), slimmer werken (VGZ), netwerkbijeenkomsten (GITP) en ook als ludieke afsluiting bij een bedrijfsbeëindiging (Lijbrandt Telecom).

 

Om meer te weten te komen over onze standaard escape game navigeer dan naar 'Inhouse Escape Game' en voor meer informatie over maatwerk escape games klik dan op 'Maatwerk Escape Game'.