Maatwerk Escape Game

Escape2Change verzorgt unieke, op maat gemaakte escape games op elke gewenste locatie. Het escape game format is een uitstekende manier om een onderwerp of thema binnen een organisatie onder de aandacht te brengen. Denk hierbij aan zaken zoals verandermanagement, transformaties of slimmer/flexibel werken. Of misschien zijn jullie juist op zoek naar een origineel personeelsuitje? De maatwerk escape game baseren wij op de wensen van jullie organisatie. Het betreft dus altijd een unieke game, want iedere organisatie heeft een ander doel en thema.

 

Wij richten ons onder andere op samenwerking, communicatie, bewustwording en het benutten van elkaars talenten. Ervaringen van onze klanten zijn hier te lezen.

Aanpak

Samen met jullie bepalen we het doel van de game, om vervolgens in te gaan op de onderdelen/opdrachten die we in gaan zetten en welke materialen we daarvoor nodig hebben. Met behulp van de juiste materialen en opdrachten kunnen we op bepaalde aspecten meer of minder nadruk leggen, zoals communicatie en samenwerking. We gebruiken vaak verschillende ruimtes voor de escape game, maar het is ook erg leuk om daarnaast naar buiten te gaan.

 

Het is belangrijk om een duidelijk vertrekpunt te hebben en een helder doel van de escape game. Een escape game kan, mits juist gebruikt, zorgen voor een hoge mate van bewustwording, reflectie en dus ook verandering. Na afloop van elke sessie bespreken we het proces met de deelnemers. Dit is het moment om elkaars gedrag en cultuur eens vanuit een ander perspectief te bekijken en daardoor veranderingen te bewerkstelligen. Doordat een escape game mensen dwingt om te handelen, zonder dat ze hiervoor bekende kaders hebben, kan er namelijk ontzettend veel inzicht worden gekregen in de manier waarop mensen uit een organisatie acteren. Dit grijpen wij samen met jullie aan om de aandachtspunten die er zijn te benoemen, zodat jullie dit verder op kunnen pakken om zaken ten positieve te veranderen.