Experiences

Onderstaand enkele ervaringen van mensen uit bedrijven waarmee wij hebben samengewerkt.

Robyn Offerman

Corporate Recruiter Assurance

De Escape Game die Sander en Kirsten voor EY hebben neergezet was volledig op maat gemaakt, uitdagend en erg leuk! 

De aanwezige studenten hebben door middel van de Game EY, maar daarnaast ook elkaar leren kennen en dit maakte het de perfecte teambuilding. Alvast een mooie voorzet voor een geslaagde EY Xperience (business course) naar Rome! 

De samenwerking met Sander en begeleiding van de groepen gedurende de dag is erg prettig verlopen. Wij zullen in de toekomst zeker weer samenwerken met deze jonge, originele en vernieuwende partij! 


René Anker

Manager Informatiemanagement 

Het afgelopen voorjaar hebben we Escape2Change gevraagd om een Escape Game te organiseren voor de afdeling IM&ICT van Hogeschool Utrecht. We hebben ervoor gekozen om de standaard game wat aan te passen om beter aan te sluiten bij de interne organisatieontwikkelingen. Zo waren bijvoorbeeld enkele stellingen over de kernwaarden van de afdeling in het spel verwerkt. In totaal waren er 6 teams die tegelijk een eigen Game in een eigen ruimte aan spelen waren. Daarbij stonden samenwerking, communicatie en het benutten van elkaars talenten centraal. Na de game werden per groep de leerpunten hiervan besproken. De game is door de medewerkers als leuk en leerzaam ervaren. De samenwerking met Sander en Kevin was erg plezierig en het spel zit goed in elkaar. Aanrader voor andere organisaties die een escape-game willen organiseren op eigen of externe locatie.


Loura Bos

Hoofd Operational Services

Afgelopen maand hebben Sander Evers en Kevin Dijkhuis van Escape2Change voor ruim 125 medewerkers van Wageningen University and Research een Escape Game op de Campus georganiseerd. Tijdens een jaarbijeenkomst werden medewerkers van Facilities Support en Practicum Ondersteuning in verschillende teams uitgedaagd om op een interactieve manier samen te werken, out of the box te denken en elkaars talenten te benutten met het doel de snelste escape tijd neer te zetten. De game zelf zat goed in elkaar, met veel mogelijkheden om belangrijke thema’s vanuit de organisatie te verwerken. Het was een bijzonder geslaagde opzet, gezien de vele enthousiaste reacties van medewerkers. De samenwerking met Sander en Kevin verliep zeer prettig, het zijn betrokken professionals die waarmaken wat ze beloven. Een aanrader voor elke organisatie!


Thomas de Koning

Project Engineer

An outstanding “Inhouse Escape Game” was made and facilitated by Kevin and Sander. Their background in regular Escape Rooms and Business Administration was of great help in tailoring the game to our needs. In advance, Kevin and Sander showed interest in our project and creatively translated this context into the Game. The Game helped us to have an informal, but professional, addition to our event. Everything was carefully taken care of during the preparation and the execution of the Game.


Michael van Haren

Sr. Business Analist

"Binnen VGZ werken we al sinds 2009 volgens Het Nieuwe Werken. In de loop der tijd waren de afspraken wat in de vergetelheid geraakt. Om deze afspraken weer onderdeel aandacht te brengen hebben we een themaweek georganiseerd waarin een escape room onderdeel van uitmaakte, hiervoor hebben we Escape2Change benaderd. Zij wisten de onderwerpen die we onder de aandacht wilde brengen perfect te verwerken in de opdrachten en puzzels. Het spelelement van de escape room zorgde er voor dat de thema’s besproken werden en nog belangrijker; onder de aandacht bleven. Het was een daverend succes en het effect dat de escape room teweeg heeft gebracht, hadden we vooraf niet verwacht. Dit is vooral te danken aan jullie organisatie die onze thema’s perfect wist te verwerken in de escape room en het spelelement volledig uit nutte. De escape room werd door iedereen hoog gewaardeerd, zelfs door onze raad van bestuur."

Karin Ax

Facilitair Beleidsadviseur

"Escape2Change heeft begin april een Escape room op maat georganiseerd voor Coöperatie VGZ. Deze Escape room heeft ons enorm geholpen om onze interne (gedrags-)afspraken rondom het Slimmer Werken (Het Nieuwe Werken) onder de aandacht te brengen. Het bleek een succes! Deelnemers vonden het heel leuk om te participeren en het effect is blijvend. De Escape room is een prima interventiemiddel om veranderingen door te voeren of ongewenst gedrag bespreekbaar te maken binnen een organisatie. Klasse hoe Escape2Change dit heeft ingevuld!"
Marcel Robben

Sr. Adviseur Procesmanagement

"Kevin en Sander zijn gedreven jongens die hun kennis van organisatie- en veranderkunde op een vernieuwende wijze verwerken in een escape room. In korte tijd hebben ze de Arnhemse veranderopgave vertaald naar een escape room op maat, op de medewerkersdag twee rondes escape room gedraaid en ter evaluatie ons een scherpe analyse gegeven. "


Marco van Trigt

Project Manager & Consultant

"Afgelopen periode erg prettig samengewerkt met Sander en Kevin van Escape Vrijland Arnhem & Escape2Change voor een waardig afscheid van Lijbrandt Telecom.

 

Vanuit Escape2Change hebben ze een Escaperoom op locatie in Hillegom verzorgd voor 40 personen. Met hun betrokken, professionele en flexibele instelling hebben ze een interactief spel in elkaar gezet verdeeld over 3 kantoorruimtes geschikt voor experts en beginners. Het bevorderde de teamspirit en de samenwerking voor het oplossen van uitdagende en verrassende Lijbrandt Telecom gerelateerde vraagstukken."


Amanda Bruns

Beleidsmedewerker Re-integratie

We werden verrast met een teambuilding activiteit, in eigen omgeving dat veel spanning en plezier met zich mee bracht. Het was goed georganiseerd. Ik zou het iedereen aanraden. We hebben genoten.


Emmy Kool

Verandermanager 

Sander en Kevin hebben een fantastische Escape Room op maat gemaakt voor Parteon. Met veel enthousiasme en oog voor detail zijn ze aan de slag gegaan om het gewenste thema in de opdrachten te verwerken. Ze waren snel van begrip en communiceerden gedurende de hele periode duidelijk en prettig. Ik kan ze van harte aanbevelen.


Maranthi Van der Werff

Accountmanager 

Speciaal voor Landgoed Rhederoord, hebben Sander en Kevin een geweldige Escape game op maat gemaakt voor onze gasten: Bron 159. De game is gebaseerd op het verleden en heden van het landgoed. Met veel enthousiasme en fanatisme hebben we de game zelf ook mogen spelen. De escape game is in te zetten als teambuilding of training maar kan natuurlijk ook een leuk onderdeel zijn van een netwerkbijeenkomst of vergadering. Gaaf om dit op onze eigen locatie aan te kunnen bieden. Wij hebben het zelf ervaren en kunnen ze dan ook van harte aanbevelen!


 

Bas Kranenborg

Senior Bestuursadviseur 

Sander en zijn collega Kevin hebben voor de gemeenteraad van Arnhem een mooie escape-game gebouwd met samenwerking en communicatie als onderliggend doel. De gemeenteraad heeft met veel plezier deze game gespeeld tijdens de kennismakingsdag op zaterdag 7 april. Game zat/zit goed in elkaar en is bijzonder leerzaam voor de spelers. Heel veel positieve feedback op gehad. 

Sander en Kevin hebben een prima game gebouwd met veel aandacht voor wat er vanuit de organisatie is meegegeven. Samenwerking verliep heel soepel en plezierig. Kan ik aanbevelen!


Dirk van Aanholt

Financieel Medewerker

Onlangs met een groep collega's een escape game op locatie mogen ervaren, opgezet door Sander en Kevin. Het was een leuke ervaring; op een speelse manier heeft ons team zichzelf en elkaar beter leren kennen (denk aan communicatie, creativiteit, initiatief nemen, omgaan met tijdsdruk). Bedankt heren!