Get Together Game

Escape2Change heeft een game ontwikkeld welke gericht is op samenwerking en het benutten van talenten. Deze game kan gespeeld worden terwijl de deelnemers 1,5 meter afstand van elkaar houden. Tijdens de game kan iedereen een bijdrage leveren en worden er alleen materialen aan elkaar doorgegeven.

 

Praktische informatie Get Together Game  

De game wordt voor het grootste gedeelte op maat gemaakt voor de organisatie en heeft in de basis een speelduur van 1,5 uur. Bij specifieke wensen is het mogelijk om de game een andere tijdsduur te geven. De organisatie levert van tevoren de inhoudelijke input voor de game. Op deze manier kan de organisatie een boodschap overbrengen of bewustwording creëren bij medewerkers op een bepaald thema. Voorbeelden hiervan zijn agile, loopbaanontwikkeling, slimmer werken, verandermanagement en cultuurverandering. 

 

Per game is het mogelijk om teams van 6 tot 15 personen* te laten spelen. Er kunnen meerdere games tegelijk worden gespeeld en daarmee zit er geen limiet op het totale aantal deelnemers. De game wordt plaats onafhankelijk gespeeld en kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. De enige voorwaarde is dat de deelnemers van de game op dezelfde locatie aanwezig zijn. In de game zitten meerdere speelrondes en er wordt gewerkt met 3 subgroepen. Deze subgroepen wisselen tijdens de game van samenstelling en moeten allen samenwerken om de game succesvol te kunnen afronden.

 

De game kan door Escape2Change worden begeleid, maar het is ook mogelijk om de game door iemand vanuit de organisatie te laten begeleiden. Door middel van een bijgeleverde handleiding wordt de begeleiding goed geïnformeerd.

 

De game kan in de gehele organisatie en voor verschillende doeleinden worden ingezet. Het is mogelijk om de game een serieus karakter te geven door feedback momenten in te bouwen en de game te evalueren. Ook is het mogelijk om de game voor informele bijeenkomsten te gebruiken.

  

*Gezien de ontwikkeltijd is het raadzaam om de game te laten spelen door meerdere teams binnen de organisatie.