Get Together Game

Escape2Change heeft de Get Together Game ontwikkeld welke gericht is op samenwerking en het benutten van elkaars talenten. De game kan in een organisatie voor verschillende doeleinden worden ingezet. Voorbeelden hiervan zijn agile, loopbaanontwikkeling, slimmer werken, verandermanagement en cultuurverandering. De Get Together Game wordt ook als basis gebruikt voor onze Onboarding Game

  

Praktische informatie Get Together Game
  

De game wordt voor het grootste gedeelte op maat gemaakt voor de organisatie en heeft in de basis een speelduur van circa 2 uur. Bij specifieke wensen is het mogelijk om de game een andere tijdsduur te geven. De organisatie levert van tevoren de inhoudelijke input voor de game. Op deze manier kan de organisatie een boodschap overbrengen of bewustwording creëren bij medewerkers op een bepaald thema.

 

Per game is het mogelijk om teams van 6 tot 12 personen* te laten spelen. Er kunnen meerdere games tegelijk worden gespeeld en daarmee zit er geen limiet op het totale aantal deelnemers. De game wordt plaats onafhankelijk gespeeld en kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. De game bestaat uit een combinatie van zowel offline- als online elementen. In de game zitten meerdere speelrondes en alle deelnemers binnen een team moeten samenwerken om de game succesvol te kunnen afronden.

 

Aangezien we graag zouden zien dat de deelnemers van deze game kunnen leren is het  mogelijk om de deelnemers te observeren. Op deze manier komen ze veel te weten over zichzelf en de anderen binnen hun team. Tijdens de game worden feedback momenten ingebouwd en na afloop wordt de game geëvalueerd.

 

De game kan door Escape2Change worden begeleid, maar het is ook mogelijk om de game door iemand vanuit de organisatie te laten begeleiden. Door middel van een bijgeleverde handleiding wordt de begeleiding goed geïnformeerd.

  

*Gezien de ontwikkeltijd is het raadzaam om de game te laten spelen door meerdere teams binnen de organisatie.