Onboarding Game

Escape2Change heeft een Onboarding Game ontwikkeld welke erop gericht is om de organisatie en collega's beter te leren kennen. In een tijd waarin personeel schaars is en mensen veel op afstand van elkaar werken levert deze game een bijdrage aan het onboarding proces. De game is een afgeleide van onze Get Together Game alleen bij de Onboarding Game ligt de nadruk op het ze goed mogelijk leren kennen van de organisatie door mensen die onlangs in dienst zijn getreden. Voor één van onze klanten hebben we in 2022 een Onboarding Game ontwikkeld die werd gespeeld wanneer de medewerkers circa 100 dagen in dienst zijn.    

  

Praktische informatie Onboarding Game
  

De game wordt voor het grootste gedeelte op maat gemaakt voor de organisatie en heeft in de basis een speelduur van circa 2 uur. Bij specifieke wensen is het mogelijk om de game een andere tijdsduur te geven. De organisatie levert van tevoren de inhoudelijke input voor de game. Op deze manier kan de organisatie zich presenteren aan haar nieuwe medewerkers en informatie overbrengen. 

 

Per game is het mogelijk om teams van 6 tot 12 personen te laten spelen. Er kunnen meerdere games tegelijk worden gespeeld en daarmee zit er geen limiet op het totale aantal deelnemers. De game wordt plaats onafhankelijk gespeeld en kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. De game bestaat uit een combinatie van zowel offline- als online elementen. In de game zitten meerdere speelrondes en alle deelnemers binnen een team moeten samenwerken om de game succesvol te kunnen afronden. Gezien de ontwikkeltijd die gepaard gaat met deze game is deze game geschikt om te gebruiken voor de lange termijn en derhalve niet voor eenmalig gebruik.  

 

De game kan door Escape2Change worden begeleid, maar het is ook mogelijk om de game door iemand vanuit de organisatie te laten begeleiden. Wij zorgen dan voor een handleiding zodat de klant alles in goede banen kan leiden.