Stay Connected Game

Veel mensen werken in meer of mindere mate vanuit huis. Daarom hebben wij de Stay Connected Game ontwikkeld die volledig online wordt gespeeld. Het is een leuke manier om op afstand samen een gave uitdaging aan te gaan. Zorg samen dat je de opdrachten en puzzels oplost om de game succesvol af te kunnen ronden.

 

Deze game is ideaal als teamuitje op afstand. Om de game tot een goed einde te brengen moet er worden samengewerkt via een beeldverbinding. Het delen van informatie is erg belangrijk en daarmee is goed communiceren essentieel! Ga samen deze uitdaging aan!    

 

Praktische informatie

 

De game wordt gespeeld met minimaal 4 en maximaal 6 personen. Is de groep groter? Geen probleem er kunnen meerdere games tegelijk worden gespeeld en de game is daarmee uitermate geschikt voor grote groepen.

 

De totale duur van de game met intro, spelen en napraten is circa 60 minuten. Hebben jullie langer de tijd nodig dan is dat geen probleem, er is namelijk geen tijdslimiet. 

 

Tijdens de game is een beeldverbinding noodzakelijk, bijvoorbeeld d.m.v. Microsoft Teams, Zoom, Skype etc. De game wordt gespeeld op een pc of laptop.

 

De kosten per game bedragen 60 euro exclusief btw. De betaling verloopt via een factuur. Bij afname van meer dan 10 games geven wij een korting op de prijs per game. Denk hierbij aan het afnemen van de game voor de gehele organisatie.  

 

Gaan jullie de uitdaging aan?

 

Wanneer u de game wil afnemen of nog meer informatie wenst klik dan hier. Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook met ons bellen op 0614391674.   

 

Heeft u al een gamecode? Klik dan hier om te gaan spelen.