Escape Game

Escape2Change heeft een escape game ontwikkeld voor bedrijven en instellingen die we op elke gewenste locatie uit kunnen voeren. De Game is zo ontwikkeld dat de mogelijkheid bestaat om de Game op verschillende onderdelen te personaliseren. Op deze manier kunnen we elk gewenste thematiek terug laten komen. Zie maatwerk voor meer informatie.  

 

Voor meer informatie over de methodiek van de game, klik hier.


Praktische informatie

Voorafgaand aan elke game is er een introductie. Hierbij gaan we in op het doel van de game en de regels tijdens het spelen.

 

De Game zelf duurt 60 minuten en afhankelijk van het aantal deelnemers hebben we minimaal 1 en maximaal 6 ruimtes nodig. Het aantal deelnemers bedraagt minimaal 4 en maximaal 48 per speelronde. Er kunnen maximaal 6 teams tegelijkertijd aan de game deelnemen. Het is uiteraard ook mogelijk om met meer dan 48 deelnemers te spelen. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Bij de game maken we gebruik van enkele kisten met verschillende inhoud. Daarnaast zijn er andere attributen in de kamer te vinden die nodig zijn voor de game. De game is zo gemaakt dat elke groep onafhankelijk van elkaar kan spelen of dat ze juist van elkaar afhankelijk zijn.

 

De totale tijdsduur bedraagt derhalve ongeveer anderhalf uur. Bij meerdere rondes achter elkaar hebben wij tussendoor tijd nodig om alles voor de volgende groep gereed te maken.