Ervaringen

Onderstaand enkele ervaringen van mensen uit bedrijven (o.a. VGZ en Gemeente Arnhem) waarmee wij hebben samengewerkt.

Michael van Haren

Sr. Business Analist

"Binnen VGZ werken we al sinds 2009 volgens Het Nieuwe Werken. In de loop der tijd waren de afspraken wat in de vergetelheid geraakt. Om deze afspraken weer onderdeel aandacht te brengen hebben we een themaweek georganiseerd waarin een escape room onderdeel van uitmaakte, hiervoor hebben we Escape2Change benaderd. Zij wisten de onderwerpen die we onder de aandacht wilde brengen perfect te verwerken in de opdrachten en puzzels. Het spelelement van de escape room zorgde er voor dat de thema’s besproken werden en nog belangrijker; onder de aandacht bleven. Het was een daverend succes en het effect dat de escape room teweeg heeft gebracht, hadden we vooraf niet verwacht. Dit is vooral te danken aan jullie organisatie die onze thema’s perfect wist te verwerken in de escape room en het spelelement volledig uit nutte. De escape room werd door iedereen hoog gewaardeerd, zelfs door onze raad van bestuur."

Karin Ax

Facilitair Beleidsadviseur

"Escape2Change heeft begin april een Escape room op maat georganiseerd voor Coöperatie VGZ. Deze Escape room heeft ons enorm geholpen om onze interne (gedrags-)afspraken rondom het Slimmer Werken (Het Nieuwe Werken) onder de aandacht te brengen. Het bleek een succes! Deelnemers vonden het heel leuk om te participeren en het effect is blijvend. De Escape room is een prima interventiemiddel om veranderingen door te voeren of ongewenst gedrag bespreekbaar te maken binnen een organisatie. Klasse hoe Escape2Change dit heeft ingevuld!"

Marcel Robben

Sr. Adviseur Procesmanagement

"Kevin en Sander zijn gedreven jongens die hun kennis van organisatie- en veranderkunde op een vernieuwende wijze verwerken in een escape room. In korte tijd hebben ze de Arnhemse veranderopgave vertaald naar een escape room op maat, op de medewerkersdag twee rondes escape room gedraaid en ter evaluatie ons een scherpe analyse gegeven. "