Ervaringen

Onderstaand enkele ervaringen van mensen uit bedrijven waarmee wij hebben samengewerkt.

Michael van Haren

Sr. Business Analist

"Binnen VGZ werken we al sinds 2009 volgens Het Nieuwe Werken. In de loop der tijd waren de afspraken wat in de vergetelheid geraakt. Om deze afspraken weer onderdeel aandacht te brengen hebben we een themaweek georganiseerd waarin een escape room onderdeel van uitmaakte, hiervoor hebben we Escape2Change benaderd. Zij wisten de onderwerpen die we onder de aandacht wilde brengen perfect te verwerken in de opdrachten en puzzels. Het spelelement van de escape room zorgde er voor dat de thema’s besproken werden en nog belangrijker; onder de aandacht bleven. Het was een daverend succes en het effect dat de escape room teweeg heeft gebracht, hadden we vooraf niet verwacht. Dit is vooral te danken aan jullie organisatie die onze thema’s perfect wist te verwerken in de escape room en het spelelement volledig uit nutte. De escape room werd door iedereen hoog gewaardeerd, zelfs door onze raad van bestuur."

Karin Ax

Facilitair Beleidsadviseur

"Escape2Change heeft begin april een Escape room op maat georganiseerd voor Coöperatie VGZ. Deze Escape room heeft ons enorm geholpen om onze interne (gedrags-)afspraken rondom het Slimmer Werken (Het Nieuwe Werken) onder de aandacht te brengen. Het bleek een succes! Deelnemers vonden het heel leuk om te participeren en het effect is blijvend. De Escape room is een prima interventiemiddel om veranderingen door te voeren of ongewenst gedrag bespreekbaar te maken binnen een organisatie. Klasse hoe Escape2Change dit heeft ingevuld!"

Marcel Robben

Sr. Adviseur Procesmanagement

"Kevin en Sander zijn gedreven jongens die hun kennis van organisatie- en veranderkunde op een vernieuwende wijze verwerken in een escape room. In korte tijd hebben ze de Arnhemse veranderopgave vertaald naar een escape room op maat, op de medewerkersdag twee rondes escape room gedraaid en ter evaluatie ons een scherpe analyse gegeven. "Marco van Trigt

Project Manager & Consultant

"Afgelopen periode erg prettig samengewerkt met Sander en Kevin van Escape Vrijland Arnhem & Escape2Change voor een waardig afscheid van Lijbrandt Telecom.

 

Vanuit Escape2Change hebben ze een Escaperoom op locatie in Hillegom verzorgd voor 40 personen.

Met hun betrokken, professionele en flexibele instelling hebben ze een interactief spel in elkaar gezet verdeeld over 3 kantoorruimtes geschikt voor experts en beginners. Het bevorderde de teamspirit en de samenwerking voor het oplossen van uitdagende en verrassende Lijbrandt Telecom gerelateerde vraagstukken."Amanda Bruns

Beleidsmedewerker Re-integratie

We werden verrast met een teambuilding activiteit, in eigen omgeving dat veel spanning en plezier met zich mee bracht. Het was goed georganiseerd. Ik zou het iedereen aanraden. We hebben genoten.


Emmy Kool

Verandermanager 

Sander en Kevin hebben een fantastische Escape Room op maat gemaakt voor Parteon. Met veel enthousiasme en oog voor detail zijn ze aan de slag gegaan om het gewenste thema in de opdrachten te verwerken. Ze waren snel van begrip en communiceerden gedurende de hele periode duidelijk en prettig. Ik kan ze van harte aanbevelen.


Maranthi Van der Werff

Accountmanager 

Speciaal voor Landgoed Rhederoord, hebben Sander en Kevin een geweldige Escape game op maat gemaakt voor onze gasten: Bron 159. De game is gebaseerd op het verleden en heden van het landgoed. Met veel enthousiasme en fanatisme hebben we de game zelf ook mogen spelen. De escape game is in te zetten als teambuilding of training maar kan natuurlijk ook een leuk onderdeel zijn van een netwerkbijeenkomst of vergadering. Gaaf om dit op onze eigen locatie aan te kunnen bieden. Wij hebben het zelf ervaren en kunnen ze dan ook van harte aanbevelen!