Games

Onze games draaien allemaal om ontmoeten en beleven. De games dwingen mensen om out of the box te denken, elkaars talenten te benutten, maar vooral ook om met elkaar samen te werken en te communiceren. Onze games worden aan de ene kant ingezet voor teambuilding waarbij de ''fun'' component de overhand heeft. 

Aan de andere kant worden onze games ook veelvuldig ingezet bij bijvoorbeeld selectietrajecten, ontwikkeltrajecten, leiderschapstrajecten en onboarding. In dergelijke situaties wordt er meer gekeken naar gedrag van de deelnemers en na afloop is en ruimte voor reflectie en feedback.

 

Bij Escape2Change kijken we altijd naar het doel van de organisatie en passen wij de games hierop aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een selectietraject waarbij we een aantal competenties gaan meten die we vooraf met de klant hebben besproken. We kunnen bij Escape2Change zelf deze competenties meten maar we werken ook regelmatig samen met gerenommeerde assessmentkantoren en trainers.    

 

Onze games worden regelmatig gecombineerd met het opstellen van persoonlijkheidsprofielen. Om als team effectiever samen te werken is het goed om te weten welke type persoonlijkheden er in een groep zitten. Welke teamrollen komen naar voren, welke deelnemers laten leiderschap zien, hoe wordt omgegaan met tijdsdruk en/of tegenslag, welke informatie wordt er gedeeld en wordt er om hulp gevraagd. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van wat terug is te zien tijdens onze games. 

 

Wij gebruiken onze Escape GameOnboarding Game of onze Maatwerk Game voor deze trajecten. Neem contact met ons op dan geven wij u graag meer informatie!