Teambuilding & Leiderschap

Naast onze werkzaamheden voor onboarding en recruitment zijn we met Escape2Change ook actief in teambuilding- en leiderschapstrajecten. Onze escape game wordt ingezet voor teambuilding vraagstukken bij zowel bestaande als nieuwe teams. Het is mogelijk om de escape game te spelen voor ‘’fun’’ doeleinden, maar het is ook mogelijk om deze te spelen met een observatie en nabespreking. De escape game is dan vaak onderdeel van een teamdag en wordt bijvoorbeeld gecombineerd met een workshop waarin de teamleden kijken naar elkaars sterke en zwakke punten.   

 

De afgelopen jaren hebben veel verschillende klanten kennis gemaakt met onze escape games en maatwerk games tijdens een teamdag of event. Wij hebben ervaring met het organiseren van games voor zowel grote als kleine groepen op veel verschillende locaties. Bij Escape2Change doen we events met studenten, afdelingen en soms hele organisaties.  

  

Onze escape games worden ook ingezet om leiderschap te meten bij bijvoorbeeld talentenprogramma’s en selectieprocedures voor leidinggevende functies. We zorgen ervoor dat iedereen tijdens een de escape game een evenredig deel de tijd krijgt om leiding te geven aan de groep. Dit zorgt voor waardevolle inzichten over degene die de leiding heeft en de mensen aan wie leiding wordt gegeven. Wie is er een natuurlijk leider of leidster en wie weet een team de juiste richting op te sturen op manier die door het team wordt geaccepteerd? Tijdens het spelen van de escape game proberen we antwoord te geven op deze vragen.