Maatwerk Game

Bij Escape2Change is het ook mogelijk om een geheel nieuwe online of offline game te laten ontwikkelen. Wij houden dan volledig rekening met de wensen van u als opdrachtgever. Bij maatwerk vraagstukken beginnen we natuurlijk met het inventariseren van de wensen. Denk hierbij aan inhoud , duur, moeilijkheid en het aantal deelnemers dat de game dient te gaan spelen.

 

Wij hebben al voor de nodige klanten maatwerkoplossingen bedacht en hebben hier inmiddels veel ervaring mee. Bij het bedenken van de game wordt er natuurlijk goed gekeken naar hetgeen de game dient te meten en welk doel de game nastreeft. Wij houden er bijvoorbeeld rekening mee dat het mogelijk is om interventies en feedback momenten in te bouwen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan planmatig werken en structuur.  

 

Voorbeeld project

Onderstaand een video van één van onze projecten waarin een impressie wordt gegeven van de mogelijkheden. Deze game speelde zich af in het kantoor van  van onze klant en werd gespeeld door financiële professionals. Door middel van de game werd er aandacht gegeven aan het belang van het volgen van opleidingen om witwaspraktijken te herkennen. Tijdens de game moesten de deelnemers het personage zien te ontmaskeren en erachter komen wie zich met witwaspraktijken bezig hield.

 

Neem contact met ons op voor meer voorbeelden en vragen over de mogelijkheden voor een maatwerk game.