Stay Connected Game

Veel mensen werken in meer of mindere mate vanuit huis. Daarom hebben wij de Stay Connected Game ontwikkeld die volledig online wordt gespeeld. Het is een leuke manier om op afstand samen een gave uitdaging aan te gaan. Zorg samen dat je de opdrachten en puzzels oplost om de game succesvol af te kunnen ronden.

 

Deze game is ideaal als teamuitje op afstand. Om de game tot een goed einde te brengen moet er worden samengewerkt via een beeldverbinding. Het delen van informatie is erg belangrijk en daarmee is goed communiceren essentieel! Ga samen deze uitdaging aan!    

 

Praktische informatie

 

De game wordt gespeeld met minimaal 4 en maximaal 6 personen. Is de groep groter? Geen probleem er kunnen meerdere games tegelijk worden gespeeld en de game is daarmee uitermate geschikt voor grote groepen.

 

De totale duur van de game met intro, spelen en napraten is circa 60 minuten. Doen jullie het sneller dan is dit natuurlijk heel knap! Wanneer jullie langer de tijd nodig hebben is dat geen probleem aangezien er geen tijdslimiet is. 

 

Tijdens de game is een beeldverbinding noodzakelijk, bijvoorbeeld d.m.v. Microsoft Teams, Zoom, Skype etc. De game wordt gespeeld op een pc of laptop.

 

Impressie van de Stay Connected Game

 

Gaan jullie de uitdaging aan?

 

Wanneer u een offerte wenst of nog meer informatie wilt neem dan gerust contact met ons op. 

 

Wat zeggen onze klanten?

  

  • Celeste Brink – Vakmedianet “Een hele leuke game voor in deze tijd! Je speelt het online en veilig op afstand met je collega’s. Maar doordat er veel communicatie nodig is als groep, lijkt het alsof je bij elkaar zit. Een mooie manier om met elkaar iets anders te doen dan werken. Een aanrader!”
  • Bo Heijkoop – EY “Ik heb de Stay Connected Game gespeeld tijdens een online event met studenten. Ik kan de game aan iedereen aanraden, want het is ontzettend leuk om de spelers een uur lang fanatiek aan de slag te zien met de verschillende opdrachten.” 
  • Amanda Bruns - RSD de Liemers “Deze game vraagt om teamwerk en veel interactie, gezellig om te doen. Leuk om zo met elkaar bezig te zijn. Leuk gemaakt!”